Grily, pizza pece, grilovacie ohniská, doplnky

Menu
Produkt bol pridaný do porovnania. Zobraziť porovnanie

Ooni Halo Pro Spiral Mixér na cesto na pizzu čierny

Novinka
  • Ooni Halo Pro Spiral Mixér na cesto na pizzu čierny
  • Obrázok (1)
  • Obrázok (2)
  • Obrázok (3)
  • Obrázok (9)
  • Obrázok (4)
  • Obrázok (5)
  • Obrázok (6)
  • Obrázok (8)
  • Obrázok (11)
  • Obrázok (10)
  • Obrázok (12)
  • Obrázok (13)
  • Obrázok (14)
  • Obrázok (15)
  • Obrázok (16)
799 s DPH / ks 649,59 € bez DPH / ks
Na otázku
Mixér na pizza cesto
Výrobca:
Obj. čislo:
1142
Značka
Ooni
Predĺžená záruka
Áno
Farba
čierna

Ooni Halo Pro Spiral Mixér na cesto na pizzu čierny

Iný druh mixéra pre remeselné výsledky na úrovni pekárstva.

LEPŠIE CESTO DOMA

Pripravte si doma cesto pekárenskej kvality pomocou prevratnej technológie špirálového miešania, ktorá sa používa v profesionálnych kuchyniach, pekárňach a pizzeriách.

PROFESIONÁLNA TECHNOLÓGIA ŠPIRÁLOVÉHO MIESENIA

Technológia špirálového mixéra s rotujúcou miskou, špirálovým hákom na cesto a patentovanou odnímateľnou tyčou vytvára silnejšie lepkové siete pre lepšie cesto a v konečnom dôsledku aj chutnejší chlieb a pizzu.

PRESNÉ OVLÁDANIE

Dolaďte mixovanie pomocou 58 nastavení rýchlosti, od 60 otáčok za minútu do viac ako 1 000.

MIEŠANIE. ŠĽAHANIE.

Pripravte si výnimočné koláče, sušienky, šľahačku, polevu a ďalšie pomocou priložených multifunkčných nástavcov.

  • Ooni Halo Pro prináša technológiu špirálového miešania z profesionálnych pekární a pizzerií na vašu domácu kuchynskú dosku. V Ooni za svoju dobu vyrobili veľa dávok cesta. Ale skúsenosti s miešaním, ktoré získali pri používaní iných domácich stojanových mixérov, nás frustrovali. Cesto sa jednoducho nevymiesilo správne. Hrudkovatelo a prilepilo sa na hák na cesto. Cesto sa prehrialo. Mixéry nezvládli vyšší výkon, jednoducho vyhoreli. Ovplyvnilo to kvalitu cesta a vedeli sme, že vyšší štandard je možný.
  • Profesionálni pekári a výrobcovia pizze, s ktorými v Ooni spolupracovali pri vývoji pecí na pizzu, nepoužívali štandardné planetárne stojanové mixéry, ktoré nájdete vo väčšine domácností. Už roky používajú na výrobu cesta iný druh mixéra - komerčný špirálový mixér. Existuje dôvod prečo: lepšie cesto, ktoré dalo lepší chlieb a pizzu. Chceli sme odomknúť štandard miešania cesta novej úrovne pre každého domáceho pekára, a preto sme vyvinuli špirálový mixér Ooni Halo Pro.
  • Väčšina komerčných špirálových mixérov na cesto sa dá použiť iba na prípravu cesta s pevnou miskou a neodnímateľnou rozbíjacou tyčou, čo obmedzuje všestrannosť. Špirálový mixér Ooni Halo Pro musí urobiť viac ako "len" cesto, aby si získal svoje miesto vo vašej kuchyni. Odnímateľná otočná misa Ooni Halo Pro, mechanizmus naklápacej hlavy a patentovaná odnímateľná rozbíjacia tyč vám umožňujú rýchlo a jednoducho prepínať nástavce, od špirálového háku na cesto po ozubenú metlu alebo flexibilný šľahač - odomknutie sveta všestrannosti pre domácich pekárov.
  • Čím sa Halo Pro líši od ostatných mixérov? Ooni Halo Pro sa odlišuje od ostatných špirálových mixérov svojím jedinečným dizajnom a vlastnosťami.
  • Rovnako ako tradičné špirálové mixéry je vybavený otočným hákom na cesto, stacionárnou rozbíjacou tyčou a rotačnou miskou. To vytvára jemný a efektívny pohyb miesenia, ktorý napodobňuje ručné miesenie, zabraňuje prehriatiu cesta a podporuje lepší vývoj lepku.
  • To, čo odlišuje Ooni Halo Pro, je jeho patentovaná odnímateľná ističová tyč, ktorá vám umožňuje jednoducho prepínať medzi nástavcami, ako je Geared Whisk a Flexible Beater, niečo, čo iné špirálové mixéry zvyčajne nedokážu. Väčšina ostatných značiek špirálových miešačiek má tendenciu mať tuhšiu konštrukciu s pevnými ističmi, ktoré obmedzujú všestrannosť. Aj keď vynikajú v miesení cesta, nie sú stvorené na multitasking alebo jednoduchú výmenu nástavcov.
  • Ooni Halo Pro má bezkonkurenčnú flexibilitu, ktorá vám umožní rýchlo prejsť z mixovania na šľahanie alebo šľahanie, čo z neho robí nielen výkonný prostriedok na cesto, ale aj všestranný kuchynský nástroj na všetky druhy pečenia.

  • Aká je minimálna/maximálna kapacita miešania s každým nástavcom? Vyšľahajte 1 kg až 5 kg cesta, to stačí až na 20 x 250 g guľôčok cesta (teraz to čaká na pizza párty).
  • Silikónový šľahač vás pokryje od 1 kg do 5 kg, zatiaľ čo Geared Whisk je vaša voľba na miešanie kdekoľvek medzi 300 ml a 2000 ml tekutej mágie.
  • A pokiaľ ide o váženie ingrediencií, nemôže to byť jednoduchšie – naša misa z nehrdzavejúcej ocele je vyrobená tak, aby dokonale zapadla na váhy Ooni Dual Platform a naše nástroje na cesto Ooni sa môžu pritúliť priamo do rohu misy, aby zoškrabali každý posledný kúsok.

  • šírka: 25,4cm
  • výška: 43,2cm
  • hĺbka: 34cm

  • 5 rokov po registráciu u výrobcu

 

DVE FAREBNÉ PREVEDENIA

  • cesto si pripravte 24 hodín dopredu, čo nespotrebujete môžete skladovať až týždeň v chladničke
  • ak dáte pec naplno, neodchádzajte, pizzu otočte o 180°C už po pol minúte
  • k pizza peci si určite kúpte lopatu na sádzanie pizze, ale aj lopatu na otáčanie /ak nemáte pizza pec s otočným kameňom/
  • na lopatu si dajte semolinu, alebo hrubú múku, hladká múka okamžite zhorí
  • pec sa čistí kefou, kameň sa čistí pyrolýzou, t.z. stačí metlička, ak nechcete kefu. Čistíte samozrejme vychladnutú pec
  • pizzu po vybraní nechajte odstáť a trocha ju pokvapkajte olivovým olejom extra virgine

 

RECEPT / POSTUP ako pripraviť dokonalé cesto na neapolskú pizzu:

1. Vždy začínate s vodou. Dáte to misky 600g vody a rozmiešate 30g soli, dokonale rozmiešate

2. Pridáte 10% múky čo znamená pri hydratácii 60%, 100g, teda celková dávka múky je 1kg. Rozmiešate a prídáte 2g droždia

3. Počkáte kým začne droždie pracovať použite mixér Ooni Halo

4. Nechajte 2 hodiny vykysnúť

5. Vytvarujete bochníky a necháte odpočívať 24hodín prikryté vlhkou utierkou na teplom mieste. Cesto, ktoré nevyužijete dajte do zavretých krabičiek = 1 bochník/ 1 krabička. V chladničke vám vydrží cca 7 dní.

6. A.................upečiete podľa chuti. Margherita je samozrejme najlepšia. 

Z 1 kg múky urobíte 6 až 8 ks pizze podľa veľkosti. Cesto, ktorí nespotrebujete, dajte do krabičiek na uzatváranie a odložte do chladničky. V pohode ho viete použiť najbližších 7 dní. Na pizzu, na pizza štangle, na žemle, a pizzové sendviče = vytvarujete pizzový kruh, silno naolejujete olivovým olejom, jemne preložíte a zapečiete rovnako ako pizzu. Potom otvoríte a vložíte rukolu, mortadelu a mozzarellu bufala...veľká mňamka

Takto sa darí nám:

 

A ešte recept na cesto OONI CLASSIC

Ingrediencie:

368g vlažnej vody

18g soli

3,5g sušeného droždia

613g "00" múky

Postup na 4x12" kusov pizze:

  1. Naplňte misku vlažnou vodou a pridajte aktívne suché droždie. Pomocou metličky premiešajte. V samostatnej miske zmiešajte múku a soľ. Spolu a potom nalejte do vody.
  2. Miešajte v mixéri Halo. Vráťte sa do misy. Prikryte uterákom a nechajte kysnúť na teplom mieste 2 hodiny, alebo kým sa nezdvojnásobí.
  3. Keď je cesto hotové, rozdelíme ho na 3 alebo 4 rovnaké kúsky. Vložte každý do samostatnej misky alebo podnosu, prikryte utierkou a nechajte kysnúť na teplom mieste 30 až 60 minút, alebo kým nie je zdvojnásobená veľkosť
  4. Rozpáľte pec a nechajte ju predhriať 20 minút. Zamerajte sa na teplotu medzi 450 °C a 500 °C. Skontrolujte toto prípadne pomocou infračerveného teplomera.
  5. Položte guľu cesta na jemne pomúčenú dosku a vytvarujte ju končekmi prstov do malého plochého disku. Zo stredu zatlačte cesto smerom von a zároveň roztiahnite prsty, čím sa vytvorí väčší disk . 
  6. Lopatu zľahka posypeme múkou a položíme na ňu pizzu, potom pridáme Vaše ingrediencie.
  7. Vložte do pece a pečte 1 až 2 minúty, otočte každých 20 sekúnd pre rovnomerné pečenie.

 

Parametre

Značka Ooni
Predĺžená záruka Áno
Farba čierna
Vrátenie tovaru do 30dní Áno
Hmotnosť 14,6 kg

Príslušenstvo

pizza do 33cm

Ooni Karu 2 pizza pec na drevo rozšíriteľná o plynový horák

Pec na pečenie pizze na plyn a na drevo
439 s DPH / ks
356,91 € bez DPH / ks
Skladom
Obj. čislo: 64

pizza do 42cm

Ooni Karu 2 Pro pizza pec na drevo a plyn

Pec na pečenie pizze na plyn a na drevo
799 s DPH / ks
649,59 € bez DPH / ks
Skladom
Obj. čislo: 63

pizza do 43cm

Ooni Pizza pec na plyn Koda 16

Pec na pečenie pizze na plyn
599 s DPH / ks
486,99 € bez DPH / ks
Skladom
Obj. čislo: 60

pizza do 34cm

Ooni Pizza pec na plyn Koda 12

Pec na pečenie pizze na plyn
399 s DPH / ks
324,39 € bez DPH / ks
Skladom
Obj. čislo: 57

 

 

PÁR INFORMÁCIÍ NAVYŠE

yes Dodávku grilov na palete je možné načasovať s presnosťou na +/-2 dni dopredu - na Vami určený dátum. Nie je možné garantovať presný dátum/.

Do poznámky k objednávke prosím zadajte požadovaný orientačný dátum dodávky.

Ak si chcete váš nový gril/pizza pec rovno odviezť*, vojde vám do vášho auta?

Naše skúsenosti s nakladaním krabíc do rôznych vozidiel: 

1. Gril Campingaz Onyx vojde do VW Passat Kombi

2. Gril Broil King Regal 590 vojde do Huyndai Tucson

3. Gril Broil King Crown 410 sme vopchali do Citroen C3 devil

4. Pizza pec Ooni Koda 16 vojde Tesla Model 3 

Všeobecne neodporúčame sedany laugh

*tovar objednaný na osobný odber je pripravený do 30min /počas pracovných dní/. Tovar označený v predajni, je možné odobrať okamžite.

 

            

 

Predajňa, sklad a výdajné miesto sú na jednom mieste. Parkovanie pod budovou /zadarmo laugh/.

Ako sa k nám dostanete.../vchod A 2. poschodie/

Otváracie hodiny:

Po: 10:00-17:00

Ut: 10:00-17:30

St: 10:00-17:30

Št: 10:00-17:30

Pi: 10:00-19:00

So-Ne: zatvorené

/otváracie hodiny samozrejme vieme prispôsobiť individuálne na základe dohody/

Ako to u nás vyzerá...

    Najdôležitejšie novinky priamo na váš email

    Získajte zaujímavé informácie vždy medzi prvými

    Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.