- Úvod
- >>
- Pizza pece
- >>
- Pizza pece na plyn
- >>
- väčšia ako 50cm
- >>
- ALFA FORNI Pizza pec na drevo a plyn 2 PIZZE hybrid, šedá
ALFA FORNI Pizza pec na drevo a plyn 2 PIZZE hybrid, šedá
ALFA FORNI Pizza pec na drevo a plyn 2 PIZZE hybrid, šedá
Domáca talianska pizza pec na drevo alebo na pečenie pizze a chleba /2ks a 2kg/.
Farba šedá. Pec pre každého, kto chce pripraviť nielen chutnú pizzu. Vysoko navrhnutá a výkonná vonkajšia rúra, vďaka ktorej bude varenie vonku príjemnejšie. Funkčný dizajn a zmysel pre detail v kombinácii s najlepšími technológiami Alfa robia z 2 Pizze extrémne výkonný kuchynský nástroj, ktorý dokonale zapadá do modernejších vonkajších priestorov. Jeho kompaktná veľkosť a jednoduché použitie ho robia ideálnym miestom, ak máte málo miesta na balkóne, terase alebo záhrade, ale chcete si vychutnať varenie vonku.
Klenba z nehrdzavejúcej ocele a izolácia z keramických vlákien v kombinácii s tepelne odolným dnom zaisťujú vysoký výkon pečenia a vždy dokonalé výsledky.
Model 2 Pizze je k dispozícii vo verzii s pečním na dreve alebo plyne. S praktickou hybridnou súpravou sa môžete piecť na dreve vo svojom plynovom modeli a vybrať si, ktoré palivo použijete na najlepšiu prípravu svojich receptov.
Alpha 2 Pizze je pripravená na použitie v priebehu 30 minút, dosahuje teploty až 500 ° C a dokáže pripraviť pravú neapolskú pizzu len za 90 sekúnd.
- Rozmery (Š x V x H): 95 × 105,5 × 76,5 cm
- Rozmer plochy na pečenie (Š x H): 70 × 50 cm
- Hmotnosť 79kg.
- Spotreba paliva 1,6kg/h.
- Priemer komína 132 mm.
Pripojovacia hadica s regulátorom 30mbar
- Ku pizza peci odporúčame luxusný stôl na prípravu pizze Obj.číslo: 1049
- Hybrid Kit na zakrytie horáka a pečenie pizze na dreve Obj. číslo 10174
- Luxusnú sadu náradia na prípravu pizze Obj.číslo: 1061
- cesto si pripravte 24 hodín dopredu, čo nespotrebujete môžete skladovať až týždeň v chladničke
- ak dáte pec naplno, neodchádzajte, pizzu otočte o 180°C už po pol minúte
- k pizza peci si určite kúpte lopatu na sádzanie pizze, ale aj lopatu na otáčanie /ak nemáte pizza pec s otočným kameňom/
- na lopatu si dajte semolinu, alebo hrubú múku, hladká múka okamžite zhorí
- pec sa čistí kefou, kameň sa čistí pyrolýzou, t.z. stačí metlička, ak nechcete kefu. Čistíte samozrejme vychladnutú pec
- pizzu po vybraní nechajte odstáť a trocha ju pokvapkajte olivovým olejom extra virgine
- všetko čo sme sa naučili o pečení pizze nájdete v našich článkoch, kde nájdete aj recept na cestu na neapolskú pizzu, alebo sa zastavte u nás v showroome podebatovať o pečení pizze
RECEPT / POSTUP ako pripraviť dokonalé cesto na neapolskú pizzu:
1. Vždy začínate s vodou. Dáte to misky 600g vody a rozmiešate 30g soli, dokonale rozmiešate
2. Pridáte 10% múky čo znamená pri hydratácii 60%, 100g, teda celková dávka múky je 1kg. Rozmiešate a prídáte 2g droždia
3. Počkáte kým začne droždie pracovať a za stáleho miešania a miesenia postupne pridávate zvyšok múky až vyformujete cesto. Cesto sa po dosiahnutí teploty okolo 22°C prestane lepiť, len buďte trpezlivý
4. Nechajte 2 hodiny vykysnúť
5. Vytvarujete bochníky a necháte odpočívať 24hodín prikryté vlhkou utierkou na teplom mieste. Cesto, ktoré nevyužijete dajte do zavretých krabičiek = 1 bochník/ 1 krabička. V chladničke vám vydrží cca 7 dní.
6. A.................upečiete podľa chuti. Margherita je samozrejme najlepšia.
Z 1 kg múky urobíte 6 až 8 ks pizze podľa veľkosti. Cesto, ktorí nespotrebujete, dajte do krabičiek na uzatváranie a odložte do chladničky. V pohode ho viete použiť najbližších 7 dní. Na pizzu, na pizza štangle, na žemle, a pizzové sendviče = vytvarujete pizzový kruh, silno naolejujete olivovým olejom, jemne preložíte a zapečiete rovnako ako pizzu. Potom otvoríte a vložíte rukolu, mortadelu a mozzarellu bufala...veľká mňamka
Takto sa darí nám:
Parametre
Značka | Alfa Forni |
---|---|
Hlavná plocha cm2 | 60x50 |
Farba | šedá |
Max teplota °C | 500 |
Kapacita pece | Pizza 2ks Chlieb 2kg |
Zahrievanie min | 30 |
Palivo | plyn a drevo |
Vrátenie tovaru do 30dní | Áno |
Hmotnosť | 79 kg |
Doplňujúce informácie
Darček
pripojovacia hadica s regulátorom tlaku 30mbar
Súprava obsahuje: hadica na propán-bután, dĺžka 1,5 m / svetlosť 8 mm, 2 hadicové spony, regulátor tlaku 29/30 mBar
Doplňujúce informácie
V pizza peci je možné piecť aj chlieb, steaky, alebo zapekať mäso. Záleží na rozmere pece a pekáči/panvici, ktorý na to používate. My sme otestovali upieť Foccaciu Di Recco. Vyšla perfektne.
Jablková pizza? Isteže....na pizza cesto pridáte jablká, cukor, džem podľa chuti, škoricu a zapečiete v pizza peci. A aj keď nemáte dezert na párty, tak vlastne máte. Príprava zaberie 5min, pečenie minútu..nezabudnite pizza pec rozohriať na 500°C
Príslušenstvo
Zvážte aj tieto produkty
PÁR INFORMÁCIÍ NAVYŠE
Dodávku grilov na palete je možné načasovať s presnosťou na +/-2 dni dopredu - na Vami určený dátum. Nie je možné garantovať presný dátum/.
Do poznámky k objednávke prosím zadajte požadovaný orientačný dátum dodávky.
Ak si chcete váš nový gril/pizza pec rovno odviezť*, vojde vám do vášho auta?
Naše skúsenosti s nakladaním krabíc do rôznych vozidiel:
1. Gril Campingaz Onyx vojde do VW Passat Kombi
2. Gril Broil King Regal 590 vojde do Huyndai Tucson
3. Gril Broil King Crown 410 sme vopchali do Citroen C3
4. Pizza pec Ooni Koda 16 vojde Tesla Model 3
Všeobecne neodporúčame sedany
*tovar objednaný na osobný odber je pripravený do 30min /počas pracovných dní/. Tovar označený v predajni, je možné odobrať okamžite.
Predajňa, sklad a výdajné miesto sú na jednom mieste. Parkovanie pod budovou /zadarmo /.
Ako sa k nám dostanete.../vchod A 2. poschodie/
Otváracie hodiny:
Po: 10:00-17:00
Ut: 10:00-17:30
St: 10:00-17:30
Št: 10:00-17:30
Pi: 10:00-19:00
So-Ne: zatvorené
/otváracie hodiny samozrejme vieme prispôsobiť individuálne na základe dohody/
Ako to u nás vyzerá...